Gunstig is de locatie absoluut

GUNSTIG IS DE LOCATIE ABSOLUUT

Wonen in De Landheren betekent natuurlijk wonen in een ruimtelijke en tegelijkertijd stadse omgeving. De landhuizen en kavels zijn gelegen op een toplocatie met op loop- of fietsafstand alle belangrijke voorzieningen.
Het nabijgelegen winkelcentrum Rokkeveen biedt een breed scala aan winkels. Naast diverse kledingwinkels en supermarkten, is er ook een vers-passage met de leukste speciaalzaken. Een keurslager, warme bakker, groenteboer, kaasspecialist en een visboer bieden dagelijks met trots hun verse producten aan.

De natuur als overbuur

De Landheren ligt echt op een steenworp afstand van dit prachtig stukje Nederlandse natuur. Samen met het Bieslandse Bos vormt De Balij een continue groeiend stuk groen tussen Zoetermeer en Delft. Een heerlijke plek om onbezorgd op avontuur te gaan, te spelen, fietsen, ontspannen, sporten, picknicken of bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de kinderboerderij, genieten van de wandel- en fietspaden en het moerasbos.

Minder verkeer op de Katwijkerlaan!
Tussen de N470 en de Katwijkerlaan komt de ‘Oostelijke randweg’. Deze weg biedt een directe toegang naar de ondernemers in het tuinbouwgebied en het bedrijventerrein ‘De Boezem’. Dit heeft een positief effect voor het verkeer op de Katwijkerlaan; het vrachtverkeer verplaatst zich naar de nieuwe weg waardoor het een stuk rustiger wordt. De gemeente verwacht medio 2020 klaar te zijn met de aanleg.
Bekijk meer informatie over de Oostelijke randweg op de website van de gemeente.