Goed nieuws! De bouw van ons mooie project op de landelijke locatie aan de Katwijkerlaan in Pijnacker kan in juli officieel starten.

De Landheren kent al een groot aantal fans; er zijn 17 villa’s verkocht en een vrije bouwkavel. Dit betekent dat er nog 3 duurzame landhuizen vrij zijn met een woonoppervlak van ruim 230m². Heel veel leefruimte om uw wensen in vervulling te laten gaan. Voor mensen die graag nog meer hun eigen landhuis bouwen, zijn er nog 2 royale zelfbouwkavels beschikbaar met een kaveloppervlakte van maar liefst circa 1356m². Bekijk de kenmerken en de actuele stand in de woningzoeker op de website.

Als belangstellende van De Landheren nodigen we u graag als eerste persoonlijk uit voor een extra informatie-inloop-bijeenkomst.
U bent woensdag 10 juli tussen 17.00 uur en 18.30 uur van harte welkom op de bouwlocatie aan de Katwijkerlaan 141 in Pijnacker. Speciaal voor deze gelegenheid stellen we de bouwlocatie open zodat u de kavels eens goed kunt bewonderen.

Deze hoogwaardige ontwikkeling biedt u alle kans om comfortabel, toekomstgericht te wonen met een leuke groep mensen die allemaal net als u hun nieuwe woning gaan betrekken. Hoe leuk is dat! Kom langs tijdens de info-bijeenkomst waar het team van ‘DE Makelaars’ graag met u uw mogelijkheden doorspreekt.

Minder verkeer op de Katwijkerlaan!
Tussen de N470 en de Katwijkerlaan komt de ‘Oostelijke randweg’. Deze weg biedt een directe toegang naar de ondernemers in het tuinbouwgebied en het bedrijventerrein ‘De Boezem’. Dit heeft een positief effect voor het verkeer op de Katwijkerlaan; het vrachtverkeer verplaatst zich naar de nieuwe weg waardoor het een stuk rustiger wordt. De gemeente verwacht medio 2020 klaar te zijn met de aanleg.
Bekijk meer informatie over de Oostelijke randweg op de website van de gemeente.